• +30 210 44 05 800
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Mon - Fri: 09:00 - 18:00

Cloud

Τι είναι το Softone Cloud?

Το Soft1 Cloud αξιοποιεί τα υπερσύγχρονα data centers της Microsoft και τα πλεονεκτήματα της cloud πλατφόρμας Microsoft Windows Azure.
Mε χρήση των πλέον εξελιγμένων τεχνολογιών, η πλατφόρμα Windows Azure παρέχει συνθήκες απόλυτης ασφάλειας και υψηλής διαθεσιμότητας των υπολογιστικών μονάδων, βάσεων δεδομένων και αποθηκευτικών χώρων που χρησιμοποιεί η υπηρεσία Soft1 Cloud ERP.
Στα ίδια Data Centers φιλοξενούνται σήμερα εφαρμογές πολλών από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις διεθνώς, με την εγγύηση της Microsoft.

Τι μου διασφαλίζει αυτό;

Τα οφέλη είναι πολλά και φαίνονται άμεσα, όχι μόνο βραχυπρόθεσμα.

Τα βασικά οφέλη του Cloud είναι τα εξής: 

 • Αυστηρά ελεγχόμενη πρόσβαση σε όλους τους χώρους του Data Center, αποκλειστικά εξουσιοδοτημένου προσωπικού
 • Περιβάλλον υψηλής προστασίας για ασφάλεια των συστημάτων, ακόμη και σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών
 • Ασφαλείς συνθήκες λειτουργίας σε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο περιβάλλον βιομηχανικών προδιαγραφών
 • Υψηλή διαθεσιμότητα 99,95% με εφαρμογή τεχνολογιών fault tolerance, automatic replication, backup & recovery, load balancing κλπ.
 • Λειτουργία 24x7 με συνεχή υποστήριξη από τα εξειδικευμένα στελέχη της Microsoft
 • Διεθνείς Πιστοποιήσεις

Κερδίζω κάτι;

Η συνεργασία Windows Azure και Softone σας δίνει δυνατότητες που παλιά θα θεωρούσαμε ότι είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όμως πλέον είναι η καθημερινότητα μας εδώ στη Datalink. Μερικά από τα οφέλη της συνεργασίας αυτής:

 • Η λειτουργία της  μηχανογράφηση της επιχείρησής είναι σε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο περιβάλλον που υπερτερεί κατά πολύ έναντι αυτών που προσφέρει ένα κοινό data center.
 • Η ελαστικότητα που προσφέρει η πλατφόρμα, σε συνδυασμό με το δομημένο περιβάλλον APIs, επιτρέπει την αξιοποίηση ειδικών Soft1 μηχανισμών ελέγχου των cloud πόρων της υπηρεσίας Soft1 Cloud ERP. Με τον τρόπο αυτό υπάρχουν αυξημένες δυνατότητες ελέγχου του λειτουργικού περιβάλλοντος της υπηρεσίας και δημιουργούνται σημαντικές οικονομίες Κλίμακος.
 • Η ασφάλεια και σταθερότητα της πλατφόρμας, σε συνδυασμό με τη δομημένη αρχιτεκτονική της και το γεγονός ότι οι διαχειριστικές ευθύνες για τη λειτουργία των υποδομών ανήκουν αποκλειστικά στη Microsoft, αυξάνει την αποδοτικότητα της επένδυσής σας.

Δεν επαναπαυόμαστε

Η SoftOne αναπτύσσει σε διαρκή βάση ειδικές cloud τεχνολογίες που διευρύνουν ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες της πλατφόρμας Microsoft Windows Azure και διασφαλίζουν ακόμη περισσότερο την απρόσκοπτη λειτουργία του λογισμικού Soft1 στο cloud.

Οι τεχνολογίες αυτές ενσωματώνονται στο προηγμένο σύστημα ελέγχου και διαχείρισης Soft1 Azure Hypervisor που αυτοματοποιεί πλήρως όλες τις λειτουργίες της cloud υπηρεσίας, αποκλείοντας το ανθρώπινο λάθος που θα μπορούσε να επηρεάσει τις εργασίες της επιχείρησης σας!

End–to–end παρακολούθηση λειτουργίας (Health Monitoring Service) για άμεση αντιμετώπιση real-time απαιτήσεων

Δυναμική κατανομή φορτίων (load balancing) για αποδοτικότερη λειτουργία στη βάση πραγματικών αναγκών

Ευέλικτη χρήση πόρων Azure (resource elasticity)

Εγκατάσταση νέων εκδόσεων λογισμικού

Ασφαλής πρόσβαση χρηστών: εξουσιοδοτημένη πρόσβαση χρηστών από συγκεκριμένα μηχανήματα (workstation access certification), προστασία firewall για έλεγχο πρόσβασης από συγκεκριμένα δίκτυα

Εύκολη μετάβαση από on-premise σε cloud λειτουργία 

έτσι ώστε μια επιχείρηση να μπορεί να “κατεβάσει” άμεσα τα δεδομένα της από το cloud και να τα εγκαταστήσει τοπικά για πρόσθετη ασφάλεια ή εναλλακτική λειτουργία

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για αποθήκευση στο cloud ή τοπικά (ακόμη και σε ένα USB stick)

Οι κωδικοί αυτοί είναι περιορισμένης χρονικής διάρκειας για παροχή υπηρεσιών υποστήριξης από τρίτους

Τι υπηρεσίες μπορώ να έχω στο cloud;

Τα cloud services της SoftOne και η τεχνογνωσία μας εδώ στη Datalink όλες τις απαιτήσεις  καλύπτουν του χώρου από την πιο μικρή έως την μεγαλύτερη εταιρία και κοιτάμε πάντα να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω για την ανάπτυξη της εταιρίας σας. Αν είστε ιδιοκτήτης πάσης φύσεως εμπορικής επιχείρησις, επιχείρησις παροχής υπηρεσιών, εισαγωγικής, εξαγωγικής, παραγωγής και γενικότερα εκτελείτε εμπορική δραστηριότητα ανεξαρτήτου μεγέθους, οι παρακάτω εφαρμογές θα σας λύσουν τα χέρια.

Soft1 Cloud ERP

H συνδρομητική υπηρεσία Soft1 Cloud ERP είναι σήμερα η πληρέστερη λύση για τη λειτουργία της μηχανογράφησης στο cloud!

Κάθε επιχείρηση μπορεί τώρα να αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα μηχανογράφησης στην αιχμή της τεχνολογίας, χωρίς συμβιβασμούς σε αξιοπιστία και ασφάλεια λειτουργίας.

Soft1 360
Web Εφαρμογές

Οι νέες Web Εφαρμογές λειτουργούν με χρήση οποιουδήποτε περιηγητή (browser) και προσφέρουν τη δυνατότητα πρόσβασης εξωτερικών χρηστών στη κεντρική μηχανογράφηση Soft1 της επιχείρησης, μέσα από ένα ασφαλές, αξιόπιστο και πλήρως ελεγχόμενο περιβάλλον.

Mobile Εφαρμογές
eINVOICE

Η υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης της SoftOne αυτοματοποιεί πλήρως τη διαδικασία αποστολής και αρχειοθέτησης εκδιδόμενων παραστατικών.

Κάθε επιχείρηση μπορεί πλέον -με ένα κλικ- να αποστέλλει παραστατικά στους πελάτες της, επιτυγχάνοντας σημαντική μείωση κόστους, εξοικονόμηση χρόνου και διασφάλιση έναντι κάθε φορολογικής αρχής.

B2B